Per Nando

1/03/2021

SETMANA DE PLUGES DÈBILS,PERÒ VIGILANT EL CAP DE SETMANA ON PODRÍA PLOURE AMB FORÇA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Com tots els dies mirem al cel i tenim cels coberts a tot el territori, de moment llevat dels ruixats d’ahir de matí a la mitat nord aquesta nit només puguem destacar algunes pluges molt dèbils. Destaquem els 1,5 mm d’Alcoi, 1 mm o el mig litre a Bocairent, Quesa,Carlet, Otos,Benillup o Castelló de Rugat.

La situació sinòptica és d’una borrasca que creuarà el nord d’Àfrica I un potent Anticicló sobre Centre-Europa que tots junts ens envien vents humits, però eixa configuració també fa que entre molta pols en suspensió des del mateix Sàhara i això impedeix que les pluges siguen més quantioses.

PREVISIÓ

Previsió pluges Arome.

Hui tindrem un dia molt cobert amb pluges disperses que es podran donar a qualsevol punt del territori, però que seran en general dèbils o com a molt moderades, sembla que de cara la nit aquestes pluges es concentrarien al sud de València I nord d’Alacant. Temperatures sense canvis.

Demà serà el dia on les pluges que sense passar de ser dèbils podran sumar més al sud de València i nord d’Alacant, pluges dèbils com he dit, però que podrien ser persistents en eixe sector, sembla que a la resta estarà molt cobert però no plourà. Temperatures sense canvis.

Dimecres sembla que anirien obrint-se clarianes, però continuarien els ruixats al sud de València i nord d’Alacant però amb tendència anar millorant. Temperatures sense canvis.

La situació sinòptica de cara a Dijous i Divendres ens mostra que estarem en terra de ningú, amb un Anticicló potent sobre les Illes Britàniques i una borrasca acostant-se a la península.

Dijous i Divendres estarem amb una pausa transitòria i esperant una borrasca que guaitara per l’oest peninsular. Dijous esperem més sol, però tindrem intervals de núvols que no espere que deixen precipitacions. Divendres tindrem cada vegada el cel més ennuvolat i sense descartar algun ruixat a zones de més a l’interior.

CAP DE SETMANA MOLT INESTABLE .

Caldrà vigilar els models els pròxims dies perquè de cara dissabte el pas d’una nova borrasca pel sud peninsular afavorirà de nou el creixement de la inestabilitat amb pluges que podrien ser persistents I localment fortes a bona part del territori Valencià. Aquesta situació s’haurà de seguir perquè no està confirmada.

LES TENDÈNCIES DE NOU VEUEN PONENT.

També caldrà seguir els models la pròxima setmana perquè de nou les Borrasques del nord podrien agafar molta força i per tant de nou podríem entrar en una situació de ponent a casa nostra, esperem que no?

Però ara toca seguiment d’aquests dies de pluges dèbils I vigilar el del cap de setmana per veure si acaba complint-se I veiem ploure amb gana ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈. Fins a la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando