Per Nando

1/03/2021

FRACÀS DEL EUROPEU,PREVISIÓ PRÒXIMES HORES I DIES☁️☁️☁️☁️☁️???????????

Meteo

Destacats
Precipitació acumulada hui. Font Avamet

Bona nit!!! Sabia que hui anava a ploure poc, però tan poc? Un desastre de previsions i és que el tapo sec que tenim damunt causat per la pols  en suspensió que arrossega del Sàhara fins ací impedeix que ploga de manera més general i generosa al nostre territori. Vaig apostar pel model Europeu que veia almenys algunes pluges més moderades al sud de València i nord d’Alacant, però no té pinta que vaja a ploure massa les pròximes hores. Aquesta vegada s’ha endut el premi el model Americà que apostava per plugims poc importants. Com veieu al satèl·lit tenim nuvolositat abundant al territori Valencià, però registres que donen ganes de plorar.

PREVISIÓ DEMÀ.

Pluges previstes Arome

Per aquesta nit i demà sí que espere que almenys s’animen un poc al sud de València i nord d’Alacant i puga ploure una miqueta, seran pluges molt dèbils o el típic xirimiri que no esperem que arriben a sumar massa però no és descarta algun ruixat més moderat per aquestes zones. Aquest oratge es mantindrà fins dijous on de nou notarem una millora transitòria.

PENDENTS DEL CAP DE SETMANA .

Sembla que de nou el cap de setmana pròxim amb el pas d’una borrasca es tornaria a complicar l’oratge amb pluges. Aquest matí veien un pas de la Borrasca perfecta per a veure ploure amb gana el cap de setmana, però amb l’eixida de la vesprada de nou parlaríem de pluges dèbils.

Doncs ja veieu que ara si me pugueu dir que he fallat amb les previsions de pluja perquè n’esperava poca, però no tan poca i és que quan el nostre cel és posa cabut no plou ni a tirs.

Demà informem de nou i a vore si veiem algun litre decent,fins demà ?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando