Per Nando

28/02/2021

¡¡¡ ACTUALITZACIÓ PLUGES!!! ULTIMS MODELS I PREVISIÓ DE PLUGES☁️☁️☁️???????????????????

Meteo

Destacats

Bona nit!!! Cels que han acabat pràcticament coberts a tot el territori Valencià i amb algunes pluges que hui s’han concentrat a la mitat nord.

Pluges Font Avamet.

Ací tenim els registres més importants del dia de hui amb 16 mm a Orpesa,12 mm a Borriol,11 a la serra d’en Galceran i 10 mm a Borriana. La mitat sud com he dit abans de moment ens hem quedat esperant eixa pluja.

PREVISIÓ DEMÀ.

Si fem cas al model Arome aquesta nit també plourà a la mitat sud. Demà serà un dia molt nuvolós i amb risc de pluges entre dèbils i moderades que podran afectar a tot el territori, però seran pluges intermitents i disperses.

DIMARTS I DIMECRES PLOURÀ MÉS AL SUD.

Amb el pas de la Borrasca pel sud ens fa pensar que des de dilluns a la nit i fins dimecres/dijous les pluges més importants es concentraran a la província de València i nord d’Alacant on pensem que no passaran de dèbils o moderades, però podran tindre certa persistència.

Per tant continue apostant en què a partir de demà a últimes hores i dimarts i dimecres les pluges es concentraran al sud de València i nord d’Alacant gràcies a l’incidència del gregal i eixe pas de la borrasca pel nord d’Àfrica. El model Europeu veu acumulats de més de 20/30 mm en aquestes zones. Repetisc que no seran pluges fortes, seran pluges entre dèbils i moderades.

TRANSICIÓ ENTRE DIJOUS I DIVENDRES.

Caldrà també estar atents perquè sembla que entre dijous i divendres podríem tindre una parèntesi en les pluges, però de nou una borrasca ens podria creuar pel sud peninsular entre divendres i el cap de setmana amb noves precipitacions al territori Valencià, situació no confirmada que caldrà seguir.

Per tant dies de radar i satèl·lit que ens esperen per veure on i com va plovent, cuideu-se i que passeu molt bona nit. Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando