Per Nando

27/02/2021

¡¡¡ACTUALITZACIÓ!!! PRÒXIMA SETMANA FORÇA INESTABLE ?☔?☔?☔?????????????

Meteo

Destacats

Bona nit!!! Setmana pròxima prou inestable, però que demà des de bon matí  començarem a veure eixos canvis al nostre territori.

Ací veieu el model Arome i clarament les pluges a partir de demà entraran de llevant, una tendència que es repetirà tota la setmana.

Demà esperem pluges amb risc en tot el territori però no vol dir que plourà a tots els llocs, aqueste pluges en general seran dèbils però que no es descarta algun ruixat més moderat. El vent bufarà de llevant,les temperatures baixaran deixant un ambient fresc i humit.

LA SETMANA ES PRESENTA INESTABLE I AMB PLUGES

No serà una setmana de pluges fortes, però serà de pluges entre dèbils i moderades i que entre dilluns a dijous podrà deixar acumulats prou decents al sud de València i nord d’Alacant que és on esperem que ploga més,perquè a la resta de zones plourà però molt poca cosa. Serà dies de pluges d’anar fent i on en 3/4 dies podrem superar els 30/50 mm a molts observatoris de les comarques més centrals.

LA INESTABILITAT PODRIA CONTINUAR DIJOUS

El model Europeu veu pràcticament tota la setmana amb molta inestabilitat i la possibilitat del pas d’una nova borrasca de cara a últims de setmana I després de creuar la Dana que ens afectarà fins dijous.

Per tant setmana entretinguda i que encara que no plourà a tots els llocs, almenys sembla que al sud de València I nord d’Alacant podrà fer saoneta.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando