Per Nando

27/02/2021

A 24 H DE UN EPISODI DE PLUGES QUE SE PODRÀ ALLARGAR TOTA LA SETMANA ???????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Ens alcem de nou mirant cap al cel i tenim al llarg del territori Valencià nuvolositat de tipus baix, però que hui no serà tan compacta com dies anterior.

PREVISIÓ HUI

Gaudiu hui del sol perquè serà el dia que més el veureu d’aquesta setmana i sembla que la pròxima. De matí tenim nuvolositat, però que anirà trencant-se per acabar lluint el sol a tot el territori Valencià, les temperatures màximes pujaran un poc respecte a aquests dies quedant-se entre 16/18 °C a la costa I entre 12/14 °C a l’interior.

DEMÀ COMENÇA EL CANVI D’ORATGE.

La situació sinòptica de cara a demà i dilluns vindrà caracteritzada per un potent Anticicló a les Illes Britàniques i un embossament al sud-oest peninsular, eixe vent arrancarà des del nord d’Àfrica i per tant podrà arrossegar pols en suspensió.

Per tant demà ja esperem que es complique l’oratge amb més nuvolositat i les primeres pluges que en general seran dèbils i disperses, però que podran afectar a les tres províncies, el sol encara es podrà vore algunes comarques, però molt tímidament, el vent bufarà moderat de llevant i les temperatures màximes baixaran i es quedaran al voltant dels 15 °C a la costa i entre 8/10 °C a l’interior.

PROXIMS DIES.

La situació sinòptica per als pròxims dies vindrà caracteritzada per l’avançament de l’embossament d’aire fred pel nord d’Àfrica cap a l’est i que junt amb l’anticicló al  centre d’Europa farà que continue entrant vent marítim de gregal deixant una situació inestable.

Entre el dimarts i dijous de la pròxima setmana predominara el vent de gregal i les pluges es concentraran bàsicament al sud de València i nord d’Alacant, pluges que en un principi seran dèbils o localment moderades, però que podran tindre certa persistència i per tant durant tots aquests dies podran acumular precipitacions dignes de menció. Haurem d’estar atents també als models mesoescalars per veure com van configurant també aquestes pluges.

TENDÈNCIA RESTA DE SETMANA.

MODEL UKMO

MODEL GFS

La tendència dels models per a la resta de setmana continua veient Altes pressions sobre França i les Illes Britàniques i per tant continuaria el predomini del llevant a casa nostra i la possibilitat d’inestabilitat, cosa que anirem seguint dia a dia.

Aquest migdia intentaré fer una publicació del model Europeu que no acaba d’eixir fins a les 8 h per veure com va veient el model més fiable les pluges de la pròxima setmana i la tendència a llarg termini. Fins després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando