Per Nando

26/02/2021

MOLT PENDENTS DELS MODELS PERQUÈ LA PRÒXIMA SETMANA POT SER MOLT INTERESSANT ?????????❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, a partir de hui anem a estar molt entretinguts amb els models per a la pròxima setmana i anem a vigilar els models minut a minut.

TENDÈNCIA FINS MITJANS SETMANA

Fins a mitjans setmana mínim tindrem el pas de la Dana amb algunes pluges que el dia de hui sembla que serien més importants al sud de València i nord d’Alacant, cosa que anirem informant i fent previsió tots els dies.

TENDÈNCIA LLARG TERMINI

MODEL EUROPEU

MODEL AMERICÀ

Ací ja entrem en terminis poc fiables, però continuem veient tendències bones per a veure més inestabilitat a llarg termini I inclús amb les últimes eixides no seria descartable veure alguna entrada freda important cap a últims de la pròxima setmana.

Com sabeu anem a tindre temps per a esbrinar que pot anar passant la pròxima setmana i per tant a partir de hui igual publique 2 o 3 vegades al dia, tot dependrà de com vaja tot.

Fins després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando