Per Nando

26/02/2021

A PARTIR DE DIUMENGE TOCARÀ PARAIGÜES PER PLUGES☔☔☔☔???????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou mirem al cel, i de nou el tenim molt nuvolós com ha fet tota aquesta setmana.

PREVISIÓ

Sense canvis entre hui i demà amb nuvolositat abundant de matí. Aquesta vesprada s’obriran grans clars a tot el territori. Demà serà un dia prou més assolellat llevat del nord de Castelló on podria estar prou ennuvolat. Temperatures sense canvis.

A PARTIR DE DIUMENGE INESTABILITAT

A partir de diumenge avançarà la Dana pel sud peninsular molt lentament, el que farà és deixar un oratge prou més inestable i humit al nostre territori.

El diumenge i dilluns pareix que tindrem ruixats dèbils arreu del territori Valencià, seran uns dies molt nuvolosos i humits, les temperatures baixaran entre 3/5 °C alguns observatoris.

Dimarts i dimecres sembla que serà quan l’embossament el tindrem més a prop, això junt amb el vent de gregal afavoria que les pluges es concentren al sud de València I nord d’Alacant, pluges que seran entre dèbils I moderades però que podran tindre certa persistència a les zones abans esmentades.

TENDÈNCIES.

El llarg termini dels models continuen apostant per despenjaments d’aire fred sobre la península i que ens podrien afectar a casa nostra. És a dir, de moment no es veu un fi al llevantet, que booooooo.

Fins la nit☔☁️☔☁️☔

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando