Per Nando

25/02/2021

PREVISIÓ,MÉS INESTABILITAT A PARTIR DE DIUMENGE ??????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Primer que res mirem al cel i encara que no s’aprecie tenim el territori Valencià ben tapat de núvols baixos, per l’oest guaita un front que a nosaltres no ens afectarà.

Temperatura Avamet

Les temperatures de nou són fresquetes, aquestes hores trobem temperatures entre 10/12 °C a la costa i comarques més prelitorals de València i el sud d’Alacant i per davall de 10 °C a tot l’interior i al sud de València I nord d’Alacant.

PREVISIÓ

Hui esperem cels nuvolosos de bon matí, però amb tendència a trencar-se eixa nuvolositat a partir d’aquesta vesprada sobretot com més al sud i nord del territori a les comarques més centrals podria aguantar més eixa nuvolositat, no descarte alguna gota però la probabilitat és molt baixa. Les temperatures no patiran canvis significatius respecte a aquests dies. Demà igual que hui, nuvolositat abundant durant el matí, però sembla que de vesprada lliura el sol amb força a tot el territori.

Dissabte sembla que serà un dia prou assolellat a tot el territori, només alguns núvols baixos a primeres hores que no crec que deixen de tapar el sol. Les temperatures es mantindran amb valors molt pareguts aquestos dies.

A PARTIR DE DIUMENGE CANVIS.

A partir de diumenge tenim alguns canvis, la situació sinòptica és d’un potent Anticicló a Centre-Europa i una Dana que vindrà a situar-se al sud peninsular.

Diumenge ja tindríem de nou més nuvolositat i que podria deixar les primeres gotes a les zones del sud de València I nord d’Alacant, el vent de llevant començaria a bufar amb més gana. Dilluns cel molt núvol amb algunes pluges dèbils o moderades al sud de València I nord d’Alacant I vent de gregal, les temperatures màximes podrien baixar un poc respecte a estos dies.

TENDÈNCIES .

Sembla que mínim fins dimecres podríem tindre la component de llevant i l’acumulació de núvols i alguns ruixats al nostre territori, però aquesta situació haurem d’anar seguint-ho dia a dia.

Com sempre informació detallada cada dia,fins la nit?

POTS COMPRAR PRODUCTES D’AMAZON PUNXANT EN LA IMATGE DE DALT⛅??☔??❤. I POTS ENUNCIAR-TE AL WEB ENVIANT UN WHATSAPP AL 649084054?❤?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando