Per Nando

25/02/2021

A PARTIR DE DIUMENGE/DILLUNS, AMB EL PAS DE LA DANA MÉS INESTABILITAT ???????????

Meteo

Destacats

Bona nit!!! Cels molt nuvolosos durant tot el dia a les comarques més centrals, tant el sud com el nord del territori han vist més el sol el dia de hui.

Demà de nou durant el matí tindrem nuvolositat abundant amb possibilitat d’algun plugim a les zones més litorals però coses molt poc insignificants. De vesprada s’obriran clars i és molt possible que el sol guanye protagonisme a tot el territori.

A PARTIR DE DIUMENGE ELS RUIXATS GUANYARAN PROTAGONISME.

situació sinòptica pròxima setmana
pluges model Europeu fins dimecres.

Les últimes actualitzacions dels models aposten que de cara a diumenge i a mesura que avance la pròxima setmana, una Dana creuarà el sud peninsular i on per fi podríem parlar de pluges més generals i generoses al nostre territori cosa que fa més d’una setmana estem esperant i per fi es podria complir. Com sempre caldrà vigilar els models dia a dia per veure com ens entra el vent humit i per tant veure quines zones seran les més afectades. El dia de hui sembla que seria el sud de València I nord d’Alacant.

TENDÈNCIA

La tendència a llarg termini continua mostrant predomini de llevant i ponent desaparegut i això és bo per als nostres interessos, però ara de moment ens centrarem en les pluges que a partir de dilluns sobretot podran afectar el territori Valencià.

Fins demà

POTS COMPRAR PRODUCTES D’AMAZON PUNXANT EN LA IMATGE DE DALT⛅??☔??❤. I POTS ENUNCIAR-TE AL WEB ENVIANT UN WHATSAPP AL 649084054?❤?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando