Per Nando

24/02/2021

COM TENIM L’ORATGE HUI? QUE FARÀ ELS PRÒXIMS DIES???⛅☔?⛅??☔?

Meteo

Destacats
satèl·lit.

Bon dia!!! Com tots els dies observem al cel i encara el satèl·lit no ho reflexe tenim núvols baixos sobretot a les zones més litorals i prelitorals que deixen un aspecte ben tapat.

temperatura actual Avamet.

Si eixiu al carrer fa fresqueta amb temperatures que oscil·len entre els 12/14 °C al litoral entre els 7/10 °C a les comarques més centrals I entre 2 i 5 °C a les zones de més a l’interior.

PREVISIÓ

Hui de nou tindrem pas de núvols que deixen el cel ben tapat i que inclús durant el matí podran deixar algun ruixat a la meitat sud del territori, però no sembla que tindran la força d’ahir I seran molt més dèbils I disperses. De cara a migdia o vesprada el sol de nou guanyarà protagonisme. Les temperatures màximes estaran sobre uns 16/18 °C a la costa i entre 8/10 °C a l’interior.

PROXIMS DIES.

La situació sinòptica per als pròxims dies a penes vària amb Anticicló en el mediterrani i afectant en nostre territori, però amb eixe vent de llevant que seguirà predominant.

Per tant la previsió fins dissabte és idèntica aquests dies amb nuvolositat abundant de matí i que podrà deixar escapar alguna gota a zones de més al litoral, però que de vesprada acabarà lluint el sol a bona part del territori, les temperatures no experimentaran canvis significatius.

TENDÈNCIA :

La tendència per a finals de setmana i la setmana pròxima empitjora notablement per a veure ploure al nostre territori, el diumenge l’anticicló se situarà just a un lloc idoni (sobre les Illes Britàniques) i una Dana guaitara per l’oest peninsular aportant més nuvolositat al nostre territori i risc d’algunes pluges dèbils, però sembla que de mentre d’acostar-se l’embossament al nostre territori serà reabsorbit per la circulació general i per tant desfent els possibles canvis per a la pròxima setmana.

Esperem que canvien els models de nou perquè seria desaprofitar un Anticicló a bon lloc del qual no veurem ploure per falta d’aire fred en altura.

Continue pendent de l’evolució i actualitze aquesta nit?

POTS COMPRAR PRODUCTES D’AMAZON PUNXANT EN LA IMATGE DE DALT⛅??☔??❤. I POTS ENUNCIAR-TE AL WEB ENVIANT UN WHATSAPP AL 649084054?❤?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando