Per Nando

23/02/2021

PLOU,PLOURÀ I PENDENTS D’ ALTRA DANA???????????????

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Radar pluja

Bon dia!!!! Cels tapats sobretot al sud de València amb eixa nuvolositat que en aquests moments deixa pluges significatives algunes poblacions. La Ribera, la Canal de Navarrés, la Costera, la Safor i la Vall d’Albaida és on en aquests moments plou de forma moderada en algunes localitats.

Pluges Font Avamet
Previsió pluges model Arome

Destaquem els 65 mm de la Pobla llarga o els 45mm de Castelló ( Ribera Alta ) s’agafa ara també amb ganes a la Safor,la Marina i la Vall d’Albaida.

PREVISIÓ

El vent de llevant I gregal entra en acció i continuaran entrant núvols de mar cap a terra que podran deixar pluges molt localitzades i discontinues sobretot al sud de València I nord d’Alacant, però que aquesta vesprada també podran afectar punts de la província de Castelló.

PROXIMS DIES

Continuem amb la mateixa tònica i amb predomini del llevant i possibilitat de pluges locals, però que poden deixar registres dignes de menció sobretot a zones litorals i prelitorals de la mitat sud.

VIGILEM L’ALTRA DANA.

El cap de setmana les pluges es podrien fer més importants al territori Valencià a causa de l’acostament d’altra Dana pel sud peninsular i que junt amb l’anticicló Britànic podrien reforçar eixe vent marítim, no sembla en un principi que la Dana vaja a afectar-nos de ple però caldrà vigilar.

Per tant es confirma eixe canvi de tendència de llevant que encara que no plourà de manera general, allà on ho faça pot deixar registres importants. Com sempre seguim informant de les novetats i hui de nou ho farem a partir de les 22 h.

Moltes gràcies I fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando