Per Nando

23/02/2021

PENDENTS DE FINALS DE SETMANA PERÒ SEGUIREM AMB ORATGE VARIABLE ?⛅???☔⛅??☔

Meteo

Destacats
precipitació Font Avamet
pluges previstes. Arome

Bona nit, pluges destacables des d’anit i durant el matí i que aquesta vesprada han deixat un aspecte més tranquil. Demà tindrem noves pluges, però on?

Durant el matí sembla que de nou podríem veure ploure al sud de València i nord d’Alacant, pluges que com a molt podrien ser moderades.

RESTA DE LA SETMANA VARIABLE.

La resta de la setmana continuarà variable i amb risc d’alguna precipitació a les zones més litorals de la mitat sud.

Però pendents de veure com es desenvolupa un reforçament del llevant de cara a finals de setmana i amb més aire fred en altura i una Dana situada a l’oest peninsular. Com sempre seguiment i anirem veient com encaminen aquesta situació els models.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando