Per Nando

22/02/2021

TEMPESTES ANIT⛈⛈. PREVISIÓ SETMANA☁️☁️ I SEGUIMENT MODELS.⛈⛈⛈????☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️

Meteo

Destacats
satèl·lit
Radar meteorològic

Molt bon dia!!!! Primer que res mirem al cel i tenim molts núvols, però sembla que en aquest moment no plou i si ho fa és molt dèbilment. Algunes precipitacions tenim per la zona de Catalunya i les Illes Balears però coses molt dèbils.

UN FRONT ACTIU VA CREUAR ANIT.

Radar anit sobre les 00 H
Precipitació durant la nit,Font Avamet.

Tal com havíem previst un front va creuar anit i es va reactivar al nostre territori deixant tempestes que en alguns casos deixaven precipitacions intenses però de curta durada. Durant la nit hem tingut registres destacables sobretot al nord de València I Castelló, destaquen els 40 mm de Fanzara i els 35 mm de Tales, però ha plogut a molts llocs i dalt sols teniu els registres més importants, de nou el sud de València I Alacant ens hem quedat al marge.

PREVISIÓ HUI

Hui tindrem un dia molt nuvolós, però sense descartar que puga lluir el sol en algun moment de la jornada, podrem tindre alguns ruixats moderats sobretot a la mitat nord del territori,bufa algo de ponentet però la tendència es a girar a llevant durant el dia.

SITUACIÓ SINÒPTICA PROXIMS DIES I PREVISIÓ

La situació sinòptica per als pròxims dies és d’un Anticicló potent entre el mediterrani i Centre-Europa i la gota freda que se situarà al nord d’Àfrica, però massa al sud i est dels nostres interessos, ens entrarà un flux de llevant que acumulara molta nuvolositat.

Mapes de símbols

Tant demà com fins divendres tindrem dies amb nuvolositat que uns dies serà més abundants que altres, però que el vent de llevant farà que sobretot a la costa puguen tapar el sol i deixar alguns ruixats sense massa importància, les temperatures es mantindran fresquetes amb les màximes més altes al voltant dels 15 °C pel litoral i per davall dels 10 °C a zones de més a l’interior.

TENDÈNCIA FINALS SETMANA.

Molt pendents de finals de setmana on l’anticicló anirà basculant sobre les Illes Britàniques el que farà que el vent de llevant tinga més recorregut marítim, això amb una DANA sobre el sud peninsular podria complicar l’oratge molt més al nostre territori, situació que aniré vigilant i informant dia a dia, perquè parlem de tendències i no de previsions i pot canviar.

Tenim un canvi de tendència molt bo, falta seguir-ho dia a dia per a veure si l’embossament d’aire fred ens acaba afectant i produint eixes pluges tan esperades al nostre territori.

Per això continue vigilant i informant,bona setmana i fins la nit ??????????????????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando