Per Nando

22/02/2021

DEMÀ PLOU,PERÒ ON????????

Meteo

Destacats

Bona nit!!! Plou de manera moderada inclús forta algunes localitats de la província de Castelló i nord de València amb el gir d’eixe vent humit que ja es fa de notar a les terres del nord. També comença a ploure al sud en aquests moments.

pluges Font Avamet

Aquestes són les pluges més importants d’aquesta vesprada,destaquen els vora 30 mm de Sogorb i Jérica i els 20 mm de la Vall d’Almonesir.

PERÒ DEMÀ TAMBÉ PLOURÀ ??????????

Demà serà el sud de València I el nord d’Alacant les zones on podran veure ploure, comarques com la Safor, la Marina, la Vall d’Albaida, el Comptat….. registraran pluges que podran ser moderades a causa d’eixe flux de vent marítim.

LA SETMANA ES PRESENTA VARIABLE

Amb eixe flux de vent marítim tindrem pràcticament la setmana amb nuvolositat que entrarà des de el litoral i podrà deixar algunes pluges sobretot a la mitat sud. Anirem veient-ho dia a dia quines seran les comarques afectades.

SEGUIMENT DANA FINALS DE SETMANA

Una segona Dana vindrà a situar-se a l’oest peninsular de cara al cap de setmana,el dia de hui els models la situen massa a l’oest per als nostres interessos, però només amb elf flux marítim podríem veure ploure al litoral del nostre territori. Caldrà vigilar aquest embossament perquè si els models van acostant-lo més podrem parlar de pluges més generalitzades. Ho seguim?

Fins demà

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando