Per Nando

21/02/2021

UN FRONT ACTIU ENS CREUA ARA MATEIX??????

Meteo

Destacats
Pluges Font Avamet.

Bona nit!!!! Pluges insignificants les que hem tingut al llarg del dia, al radar meteorològic es veu una banda de pluja que ens està creuant ara mateix

Model Arome pròximes hores:

Si fem cas al model Arome a partir d’ara el front creuarà el territori Valencià i pareix que es podria intensificar a la província de València I Castelló amb alguns ruixats que podrien ser moderats a forts sobretot quant més a l’interior. Veurem que acaba passant però va agafant força

Demà tindrem durant el matí precipitacions a la mitat nord que podrien ser de neu a cotes altes de l’interior de Castelló i que esperem que vagen parant durant la jornada.

LLEVANT DURANT LA SETMANA?⛅☁️?

Durant tota la setmana predominara el vent de llevant acumulant nuvolositat abundant i alguns plugims o ruixats quant més arrimats a costa. Però continuaré vigilant l’Anticicló i el possible embossament d’aire fred que vindrà a situar-se prop de la península cap a finals de setmana.

Així es veuen les coses hui,demà més i millor,descanseu?????????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando