PRÒXIMA SETMANA AMB PREDOMINI CLAR DEL LLEVANT🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Benvinguts de nou, a partir de demà cap a últimes hores entrarem amb un canvi de tendència que ens acompanyarà mínim fins a primers de Març. Dema ja començarem amb alguns ruixats que a causa de la pols en suspensió seran en forma de fang.

El pròxim dilluns es despenja una Dana i sembla que eixe dia les pluges més importants, però sense ser massa fortes afectaran el nord del territori i Catalunya. El dimarts la gota freda es situarà al nord d’Àfrica, però se situarà finalment massa al sud per a veure pluges generals al nostre territori, tindrem pluges orogràfiques pel vent de gregal i que deixaran el cel molt nuvolós al sud de València I nord d’Alacant i pluges dèbils o com a molt moderades però no generals.

ELS MODELS MOSTREN UN PATRÓ PER A VEURE PLOURE.🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Tendència Europeu.

La configuració que mostren els models per a la pròxima setmana és per a veure ploure, un Anticicló a les Bretanyes,un jet Stream amb ganes de moviment i de despenjar embossaments d’, aire fred sobre la península ens fa pensar que tindrem dos episodis de pluja al nostre territori.

Tendència Americà

Primer el del pròxim dilluns/dimecres i després un altre per al cap de setmana on de nou un embossament es podria situar pel golf de Cadis i amb el predomini del llevant podria fer ploure de manera general.

Per tant a partir de dilluns anirem seguint dia a dia els models per a veure en quines comarques s’espera la precipitació, alguns quedaran contents i altres despagats, però amb la configuració que marca l’Europeu durant la setmana hauríem quedar tots contents amb la pluja finalment. Ho seguirem perquè almenys no es veu em maleit ponent. 🌧🌧🌧🌧🌧🌧😉👍

Recordar com sempre ho faig que una Dana o gota freda no vol dir pluges torrencials, i aquesta setmana com vaig dir l’altre dia no tenim cap situació de pluges torrencials. Ho recorde a tots vosaltres tant en públic com en privat i se que molts de vosaltres ho teniu clar,que dormiu bé i molt bona nit.💪💪💪💪👍

Fins demà

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE 😉❄🌦☁️🌧⛈

Comparteix
Anunci