Per Nando

20/02/2021

PRÒXIMA SETMANA AMB PREDOMINI CLAR DEL LLEVANT??????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, a partir de demà cap a últimes hores entrarem amb un canvi de tendència que ens acompanyarà mínim fins a primers de Març. Dema ja començarem amb alguns ruixats que a causa de la pols en suspensió seran en forma de fang.

El pròxim dilluns es despenja una Dana i sembla que eixe dia les pluges més importants, però sense ser massa fortes afectaran el nord del territori i Catalunya. El dimarts la gota freda es situarà al nord d’Àfrica, però se situarà finalment massa al sud per a veure pluges generals al nostre territori, tindrem pluges orogràfiques pel vent de gregal i que deixaran el cel molt nuvolós al sud de València I nord d’Alacant i pluges dèbils o com a molt moderades però no generals.

ELS MODELS MOSTREN UN PATRÓ PER A VEURE PLOURE.??????????????????????

Tendència Europeu.

La configuració que mostren els models per a la pròxima setmana és per a veure ploure, un Anticicló a les Bretanyes,un jet Stream amb ganes de moviment i de despenjar embossaments d’, aire fred sobre la península ens fa pensar que tindrem dos episodis de pluja al nostre territori.

Tendència Americà

Primer el del pròxim dilluns/dimecres i després un altre per al cap de setmana on de nou un embossament es podria situar pel golf de Cadis i amb el predomini del llevant podria fer ploure de manera general.

Per tant a partir de dilluns anirem seguint dia a dia els models per a veure en quines comarques s’espera la precipitació, alguns quedaran contents i altres despagats, però amb la configuració que marca l’Europeu durant la setmana hauríem quedar tots contents amb la pluja finalment. Ho seguirem perquè almenys no es veu em maleit ponent. ????????

Recordar com sempre ho faig que una Dana o gota freda no vol dir pluges torrencials, i aquesta setmana com vaig dir l’altre dia no tenim cap situació de pluges torrencials. Ho recorde a tots vosaltres tant en públic com en privat i se que molts de vosaltres ho teniu clar,que dormiu bé i molt bona nit.?????

Fins demà

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando