Per Nando

19/02/2021

SEGUIMENT PRÒXIMA SETMANA,2 DANES CONSECUTIVES.?⛈?⛈?⛈?⛈?⛈??????????

Meteo

Destacats

Bon dia, hui de nou mirant al cel tenim absència de núvols, les boires estaran presents de bon matí on fa fresqueta, però de cara a migdia les temperatures seran agradables.

PREVISIÓ

Tant hui com demà no esperem canvis en l’oratge on practicament continuarà igual que els últims dies.

CANVIS IMPORTANTS DES DE DIUMENGE ⛈?⛈?⛈?⛈?

El diumenge podrem tindre els primers ruixats, fruit d’, un front actiu que guaitara per l’oest i que deixarà els primers ruixats al territori i que poden ser localment moderats i en forma de fang.

LA GOTA FREDA COMENÇARÀ AILLARSE A PARTIR DE DILLUNS.

Situació sinòptica dimarts.

Dilluns i amb la transició de l’aïllament de la Dana i la posició de la Borrasca sembla que les pluges més importants concentrarien a la província de Castelló i Catalunya on podran ser localment fortes,la neu també faria acte de presència a l’interior muntanyós de la província de Castelló. El dimarts amb la gota freda aïllada sobre el nord d’Àfrica es canalitzaria el vent de gregal sobretot a la mitat sud, les pluges podrien ser localment fortes al sud de València i nord d’Alacant sense descartar algunes tempestes. Les temperatures baixaran deixant un ambient fred.

LA INESTABILITAT CONTINUARIA LA RESTA DE LA SETMANA.?⛈?⛈?⛈?⛈⛈⛈

I no haurem acabat amb una Dana i sembla que el dijous ens vindrà altra i que de nou afectarà el nostre territori perquè la configuració de les altes pressions és idònia per veure ploure.

TENDÈNCIA MARÇ

Pendents també dels inicis del mes de Març,perquè tant models com els seus ensembles volen acostar el fred intens cap a la península acompanyat de inestabilitat, cosa que anirem confirmant de cara la pròxima setmana.

En resum, tota la pròxima setmana serà inestable al territori Valencià i tot pareix que així continuarà el mes de març. Toca seguiment i actualitzacions d’una configuració entretinguda que feia temps que no es veia, fins la nit??

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando