Per Nando

19/02/2021

ACTUALITZACIÓ DELS MODELS PRÒXIMA SETMANA !!! AIGUA !!!?????????

Meteo

Destacats

Bona nit, important canvi d’oratge el que patirem a partir del pròxim diumenge on ja començaran les primeres pluges, això si acompanyades de fang. Serà el dilluns quan la gota freda acompanyada d’una baixa començarà el seu aïllament. El dilluns les pluges podran ser localment fortes a Castelló i Catalunya. Ja de cara a dimarts la gota freda se situarà sobre el nord d’Àfrica enviant vent de gregal i on les pluges podrien afectar el sector del sud de València i nord d’Alacant.

[themoneytizer id=»75735-1″]

LA INESTABILITAT ENS ACOMPANYARÀ TOTA LA PRÒXIMA SETMANA.

Caldrà fer un seguiment exhaustiu perquè no serà l’únic embossament d’aire fred que ens afectarà durant la setmana, sembla que a partir de dijous a més es sumarà un Anticicló ancorat sobre les illes Britàniques que farà que el vent de llevant entre més decidit.

Aquest és un mapa de pluges orientatiu d’on podria ploure més durant la pròxima setmana, però com vaig dient estem davant una setmana molt interessant que caldrà estar atents dia a dia. Com sempre cada matí informaré de les previsions amb mapes de símbols i explicacions del que pot passar.

Una nit més gràcies per l’acompanyament diari que feu que em fa sentir personalment il·lusionat amb la meteorologia, moltes gràcies i fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando