Per Nando

18/02/2021

ES CONFIRMA QUE LA PRÒXIMA SETMANA SERÀ INESTABLE.?⛈?⛈??⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈?⛈⛈??⛈

Meteo

Destacats

Bona nit!!!! Els models van confirmant que la pròxima setmana serà molt diferent aquesta setmana amb el pas de diferents embossaments d’aire fred ( Gota Freda) que afectaran el territori Valencià.

ACTUALITZACIÓ MODEL AMERICÀ

Dilluns 22.

El diumenge començaria a complicar-se la situació amb un front de ponent que sembla que podria portar alguns ruixats dèbils que a causa de la pols en suspensió podrien vindre amb fang. A partir de dilluns es complica encara més amb el despenjament d’una Dana amb la formació d’una borrasca en superfície, el dia de hui sembla que el dilluns amb la posició de la Borrasca seria la província de Castelló I Catalunya les més afectades.

Dimarts 23

Aquest dia amb el desplaçament de la Dana al sud i amb la seua ubicació sobre el nord d’Àfrica sembla que les pluges més intenses es trobarien a la mitat sud del territori Valencià.

DIJOUS ENS AFECTARIA UN NOU EMBOSSAMENT.

I sembla que de nou altre embossament ens afectaria cap al dijous 25 sense saber de quina manera. Com veieu setmana pròxima inestable la que tindrem a les nostres terres després de mesos de ponent i que sembla que aquest canvi de patró es podria allargar entrant març amb més fred.

Per últim vull recordar que Dana o Gota freda no vol dir que siga una situació de desastres al nostre territori, a més sembla que aquest pròxim episodi no ho serà, però podrà ploure de manera abundant i generosa a molts llocs de l’arc Mediterrani. Demà mati actualitze, fins demà ??⛈?⛈?⛈?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando