Per Nando

17/02/2021

BON DIA,PREVISIÓ DIÀRIA I MOLT PENDENTS PRÒXIMA SETMANA.?⛈?⛈?⛈?⛈?⛈?

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Com sempre mirem al cel I de nou estem lliures de núvols llevat de la mitat nord on està algo nuvolos però es nuvolositat sense més transcendència estem davant la presència de l’Anticicló que  ens afectarà mínim fins al diumenge/dilluns. Les temperatures de mati són fresquetes com podeu observar al mapa de temperatures d’Avamet.

PREVISIÓ

Sense canvis en l’oratge ni el dia de hui ni els pròxims dies amb cels assolellats I temperatures properes als 25 °C a bona part del territori Valencià. Només sembla que podrien baixar de cara a dissabte.

ES VEUEN CANVIS

Europeu

Americà

A partir de diumenge es veuen canvis amb el pas d’una gota freda que inestabilitzaria l’oratge al territori Valencià, la seua ubicació final farà parlar de pluges més o menys generals o més o menys intenses al nostre territori, sabeu massa que aquestes gotes fredes són molt erràtiques i per tant aniran variant les pluges dia darrere dia. Tant el model Europeu com l’Americà amb la trajectòria de la Dana ens fa pensar que des d’últimes hores de diumenge i fins dimarts podríem tindre uns dies prou moguts. L’Americà acabat d’eixir ens mostra una situació més favorable per a pluges fortes, però torne a repetir que la ubicació de la Dana encara no sé sap i anirà variant la distribució d’aquestes pluges.

ES VEU UNA PRÒXIMA SETMANA PROU INESTABLE

Sembla que l’atmosfera té ganes de canvis com fa dies anem anunciant i per tant després de la Dana d’inicis de setmana podríem tindre nous despenjaments que ens podrien afectar, per tant gaudiu d’aquesta setmana de calor perquè sembla que la pròxima setmana serà prou diferent i les pluges podran tindre protagonisme. Com sempre des de Meteopoble anirem confirmant i afinant aquestes previsions perquè sabeu que ací no amaguem res i algunes vegades les tendències a llarg termini és compleixen i altres no i està vegada veig un patró prou favorable per a que per fi ens aplegue la pluja la pròxima setmana. Ho seguim?, fins la nit a tots ???????⛈⛈⛈⛈⛈⛈.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando