Per Nando

17/02/2021

2 GOTES FREDES A LA VISTA⛈?⛈?⛈?⛈⛈?⛈⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈?⛈??⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona vesprada!!! Pendents de totes les eixides dels models que anirem actualitzant eixida a eixida. El model Americà és molt optimista per a veure ploure a partir del pròxim diumenge.

2 EMBOSSAMENTS ENS PODEN AFECTAR.

Primer

A partir del pròxim diumenge i agafant-se a l’última eixida del model Americà es despenjaria un embossament d’aire fred que podria situar-se al nord d’Àfrica que junt amb una borrasca en superfície bombejaria vent humit aportant pluges que podrien ser intenses entre diumenge I dimarts.

Segon

La segona gota freda que veuen els models es despenjaria el pròxim dijous I de nou podria empitjorar l’oratge a tot l’Arc mediterrani.

MARÇ

I no descarte un inici de març amb més inestabilitat i opcions que ens afecte alguna entrada freda. Però això ja anirem veient-ho.

A partir de hui molt de seguiment per anar veient les diferents ubicacions de la Dana depenent els models. La pròxima actualització serà demà matí i a mesura que vagen eixint els models entre demà i despus demà em plantejaré fer 3 publicacions diàries.

Qui pensa que la meteo no és divertida? Jo ara mateix estic il·lusionat per veure si aquests temporals ens afecten de ple, perquè fa falta la pluja, fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando