Per Nando

15/02/2021

SETMANA ANTICICLÒNICA PERÒ AMB ELS ??? FIXANT-ME EN LES TENDÈNCIES ????????????

Meteo

Destacats
Lluís Vives. Serra de Bèrnia.
Registres pluja 24h. Font Avamet.

Bon dia!!! Cels nuvolosos a estes hores i ací teniu els registres de precipitació d’ahir i hui de les diferents estacions d’Avamet, on més ha plogut és a la mitat nord del territori i la província d’Alacant que es on estava esperat. Les comarques centrals com la Vall d’Albaida,la Costera etc… ens hem quedat esperant eixa pluja.

PREVISIÓ

Hui encara tindrem cels nuvolosos amb risc de ruixats dispersos sobretot a les zones més costaneres però amb tendència a escampar durant la vesprada.

DEMÀ TORNA EL ANTICICLÒ I LES ALTES TEMPERATURES.

A partir de demà una massa d’aire més càlida provinent de l’Àfrica ens afectarà.

A partir de demà dies completament assolellats i amb temperatures al alça,màximes que es podran acostar als 25°C a molts indrets en un mes de Febrer molt càlid.

ES VEUEN CANVIS?

EUROPEU
AMERICÀ

Molta atenció a les eixides dels models els pròxims dies que aniran desxifrant que pot passar durant el final de setmana i la pròxima setmana on un embossament d’aire fred associat a una borrasca prou profunda es podrà situar a l’oest peninsular que junt amb el possible ascens  de l’anticicló al nord podria començar a complicar l’oratge, en un principi es podria quedar al oest peninsular a causa del bloqueig que farà el Anticiclò al Mediterrani, però ho haurem de anar seguint. Les tendències continuen prometen a casa nostra de cara la recta final del Febrer. Ens compensarà amb la situació tan càlida i aponentada que hem tingut?

Seguiu atents les pròximes previsions i anirem informant, fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando