Per Nando

15/02/2021

MOLTA ATENCIÓ AL PRÒXIM DIUMENGE/DILLUNS ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
pluges Europeu,diumenge/dilluns

Bona nit!!! Els models tenen tendència acostar més la possible gota freda amb una borrasca associada en superfície per al pròxim diumenge/dilluns i que podria complicar i prou la situació meteorològica al litoral Mediterrani. Per tant anem a seguir-ho i demà mati actualitzarem els models i els possibles canvis de cara la pròxima setmana, de moment és l’Europeu el qui més aproxima eixe embossament perquè l’Anticicló al Mediterrani pot fer de barrera perquè no avance i per tant que les pluges sols afecten la zona més occidental de la península.

Per tant toca seguiment per veure quin recorregut acaba fent aquesta Dana. Demà mati actualització setmana i seguiment possible canvi d’oratge per al pròxim diumenge.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando