Per Nando

14/02/2021

HUI PLOURÀ,PERÒ ON? PREVISIÓ SETMANA I TENDÈNCIES POSSIBLES ⛈?❄??⛅?

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De moment cels completament sense núvols i res ens fa pensar que hui plourà, però ja vos dic que ho farà però amb més probabilitat en algunes zones concretes.

El vent que encara no bufa amb recorregut marítim ho farà les pròximes hores i l’aspecte del cel canviarà radicalment.

PREVISIÓ

A partir de les pròximes hores el cel anirà ennuvolant-se, espere les primeres precipitacions a mitjan matí cap a l’extrem nord del territori i a poc a poc aniran desplaçant-se cap al sud, els majors acumulats de precipitació els espere al litoral de la mitat nord on no descarte que es puguen acumular entre 15/20 mm. Hi haurà llocs que no plourà ho heu farà molt dèbilment, però els que més paperetes tenen de veure ploure és la mitat nord i la província d’Alacant. El vent bufarà de sud-est moderat i les temperatures baixen de manera notable respecte ahir. Demà continuarem amb nuvolositat abundant i alguns ruixats dèbils a zones més costaneres.

situació sinòptica a partir de dimarts.
Temperatura a 850hpa a partir de dimarts.

A partir de dimarts ens entra la falca Anticiclònica amb una massa d’aire més càlida que pujarà des de el continent Africà, esperem cels assolellats i temperatures màximes que podran oscil·lar prop dels 25 °C.

PRÒXIM CAP DE SETMANA

situació sinòptica dissabte 20,diumenge 21 de Febrer

El pròxim cap de setmana de nou sembla que entraria el llevant amb possibilitat d’acumulació de nuvolositat marítima que podria deixar alguns ruixats els termòmetres podrien baixar de nou.

TENDÈNCIA A SETMANA DEL 22 DE FEBRER.

mitjana ensembles mòdel Americà
Eixida operacional mòdel Americà.

A partir del dia 22 ja tenim indefinició absoluta amb línies clares cara la inestabilitat veient la mitjana d’ensembles del model Americà. Les eixides operacionals tant del model Americà com l’Europeu també veuen acostament d’aire fred a les nostres latituds que podrien complicar l’oratge de cara la recta final del febrer. Però tot açò són tendències que haurem de seguir. El que tinc més o menys clar és fins al pròxim diumenge, després tot pot passar.

De moment hui toca pluja i anirem seguint com va desenvolupament-se al llarg de la jornada,fins després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando