Per Nando

14/02/2021

ALGUNES PLUGES. AVANÇ PREVISIÓ I TENDÈNCIES ?????☀️☀️☀️☀️☀️???????????

Meteo

Destacats
imatge de Helena. Artana
imatge de Santi Vives. Penyal d’Ifach.
Satèl·lit
Radar precipitació
Registres pluja. Font Avamet

Bona nit!!! Cels que s’han ennuvolat aquesta vesprada amb registres de pluja poc significants i que destaquen els 10 mm de Rosell i els quasi 4 mm de la Jana o Catí, a la meitat sud només tenim constància de 4 gotes mal comptades de moment.

Les pròximes hores continua la possibilitat que caiga algun ruixat sobretot a la mitat nord del territori Valencià i també tenim possibilitat que ho faça al nord d’Alacant. L’entrada del vent de procedència marítima almenys ens ha fet respirar del maleït ponent que ens ha estat acompanyant moltes setmanes.

Demà continuarem amb intervals de núvols abundants i que podran deixar algun ruixat dispers a zones costaneres, el vent continuarà bufant del sud-est. A partir de la vesprada la nuvolositat anirà escampant.

A PARTIR DE DIMARTS ANTICICLÒ I TEMPERATURES AGRADABLES.

Des de dimarts i fins dissabte mínim tindrem cels assolellats i amb temperatures molt pròximes als 25 °C de màxima a molts indrets del territori Valencià.

ACTUALITZACIÓ TENDÈNCIES

Les tendències van veient de cara últims de la pròxima setmana un despenjament d’aire fred sobre l’oest peninsular i que podrà complicar l’oratge a tota la part més occidental de la península en un principi. La tendència posterior amb tots els models en mà és que es podria complicar l’oratge a bona part de la península. Continue pensant que el final del febrer i inicis de març serà molt més inestable al nostre territori, però això ho anirem esbrinant durant la pròxima setmana.

De moment hui ja ho tenim bé,demà més i millor,fins demà i molt bona nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando