Per Nando

13/02/2021

DEMÀ PLUGES,ACTUALITZACIÓ MODELS?????????????

Meteo

Destacats

Bona nit!!! Demà tindrem un canvi prou important de l’oratge amb el gir del vent a sud-est que farà augmentar la nuvolositat a tot el territori Valencià.

Esperem pluges en general dèbils, però que podran ser moderades sobretot a la província de Castelló amb eixe vent de sud-est més marcat i la província d’Alacant. Aquestes zones esmentades sembla que rebran la major pluja d’aquest canvi i on no descarte que puguen sumar uns 15-20 mm.

A partir de dimarts l’oratge serà estable i amb temperatures primaverals mínim fins al cap de setmana on de nou entraria el llevant amb baixada de temperatures.

ELS CANVIS CONTINUEN VEIENT-SE PER A L’ÚLTIMA SETMANA DE FEBRER.

Continue apostant que de cara a finals de Febrer és a dir la setmana del 22 es podran produir canvis més importants cap a la nostra zona amb un reforçament de l’Anticicló entre Centre-Europa o les Illes Britàniques que puga fer que el Jet Stream (corrent en xorro) s’ondulitze produint que l’aire fred poguera aplegar a les nostres latituds amb vents de procedència marítima i portant inestabilitat més acusada.

Com sempre repetisc, açò són tendències que veurem si es confirmen i ara mateixa són insinuacions meues perquè m’agrada veure com es mouen els patrons a llarg termini, per tant no vull que s’ho agafeu com una afirmació i sols vull que ho agafeu com un seguiment de Meteopoble. Perquè tenim sempre algun toca nassos ???que sempre agafa aquestes paraules per a desqualificar??

Per tant seguiment i no dubteu que estem davant la millor família de meteo del territori Valencià, esperem els canvis, però mentrestant demà ja toca els paraigües ☔☔☔☔☔. Fins demà

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,COL·LECTIU,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB , SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando