Per Nando

13/02/2021

DEMÀ CANVI IMPORTANT??,AVANÇ PRÒXIMA SETMANA??? I TENDÈNCIES RECTA FINAL FEBRER????

Meteo

Destacats
Satèl·lit
vent km. Font Avamet

Bon dia!!! Com esteu? A penes tenim núvols que no porten pluges aquestes hores, el vent aquesta nit ha continuat donant ràfegues fortes al nord del territori i algun lloc de les comarques centrals del territori Valencià. Destaquem els 106 km de Sant Mateu o els més de 90 km del parc solar de la Font de la Figuera, Olocau del Rei o Xert.

PREVISIÓ

Hui tindrem alguns núvols que no deixaran cap precipitació, destacarà el cel assolellat i un vent de ponent que anirà parant durant la jornada. Les temperatures màximes més altes les trobarem a les zones més litorals on podran oscil·lar entre els 15-18 °C, només podrien superar els 20 °C a l’extrem sud d’Alacant.

Demà canvis

Demà tindrem més nuvolositat i no descartem que acabe tapant-se sobretot com més al litoral del territori Valencià, el més destacable serà el gir de vent a sud-est i que farà que de cara la vesprada es registren precipitacions que poden ser moderades al litoral de Castelló i del sud de València i nord d’Alacant, les temperatures baixaran de manera significativa baixant entre 4 o 5 °C respecte a hui. Dilluns de nou tindrem un dia prou ennuvolat i no descartant alguna precipitació dèbil a les zones més costaneres. Les temperatures és mantindrà.

AVANÇ PRÒXIMA SETMANA

A partir del dimarts ens afectarà l’anticicló i una massa d’aire més càlida provinent d’Àfrica.

Per tant dimarts i dimecres esperem cels assolellats amb temperatures a l’alça i que sobretot dimecres podrien estar properes als 25 °C a molts observatoris. Avance que els dies posteriors seguiria l’oratge estable amb temperatures primaverals mínim fins al cap de setmana on de nou podria tornar el llevant i algunes pluges.

AVANÇ TENDÈNCIA FINALS DE FEBRER

Tots els paràmetres tant dels models estacionals per a les pròximes tres setmanes com els models principals dels quals em guie em fan pensar que tindrem un final de Febrer amb llevant i inestabilitat amb les posicions i reforçament de les altes pressions a latituds idònies per a canvis al nostre territori, impossible confirmar res a l’estar parlant de tendència que caldrà anar vigilant, però el que sí que sembla que Febrer podria acomiadar-se amb més fred i pluges.

Com sempre vaig seguint-ho i informant perquè val la pena fer-ho per a vosaltres. Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,COL·LECTIU,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB , SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando