Per Nando

12/02/2021

TENDÈNCIES D’UN FINAL DE FEBRER QUE ES FICA EMOCIONANT❄⛈?❄⛈?❄⛈?❄⛈?

Meteo

Destacats
Vent km. Font Avamet
Pluja. Avamet

Dia ventós sobretot al nord del territori on destaquem els 90 km a Xodos o Vilafamés. També tenim algun registre important molt puntual a les comarques centrals com els 90 d’Alcoi en l’estació de la Font Roja o els 82 km del parc solar de la Font de la Figuera. Pluges també inapreciables amb el front de ponent que ha creuat deixant 5 mm a Vallbona o la Pobla de Benifassà.

Demà tindrem un dia prou assolellat, les ràfegues de vent seran encara de bon matí entre moderades a fortes sobretot a l’extrem nord de Castelló però amb tendència amainar. Diumenge i dilluns canvia la situació amb entrada de vent marítim i alguns ruixats sobretot al litoral i prelitoral del nord d’Alacant València i Castelló. Dimarts de nou lliura el sol amb temperatures en ascens.

TENDÈNCIES PART FINAL FEBRER

Model Americà

Model Canadenc

Model Europeu

El que està clar és que el patró atmosfèric que teníem aquestes últimes setmanes amb vent de ponent que ha durat quasi mes i mig sembla que canvia a partir d’aquest cap de setmana. Els 3 models que seguisc de normal veuen de cara a últims de la pròxima setmana unes insinuacions de configuracions que de normal ens solen portar pluja al nostre territori. Anticicló potent sobre centre Europa i masses d’aire fred acostant-se a la península.

ANOMALIES EUROPEU

Els mapes d’anomalies que ens trau el model Europeu també es veu que l’última setmana de Febrer i la primera de març les anomalies de precipitació i fred són destacables al Mediterrani el que ens fa pensar que alguna situació interessant ens vindrà per aquestes dates. Tan sols queda seguir els models i anar veient com consoliden aquests possibles canvis més importants de cara la part final de Febrer.

Per últim vull destacar que parlem de tendències i que aquesta pàgina no vol destacar per traure informació abans que ningú. Informe del que veig probable que passe, i informe de la mateixa manera que ho he fet sempre, amb explicacions i mapes contundents i amb molta feina darrere, però no tot aficionat frustrat que no té èxit amb la meteo li senta massa bé. Dit açò continuem treballant I informant com fins ara, amb esforç i dedicació per tots vosaltres perquè val i molt la pena, fins demà penya??????????.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄


!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,COL·LECTIU,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB , SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando