Per Nando

11/02/2021

COMENCEM A VEURE CANVIS.??????????????

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Vent km. Font Avamet
Temperatura actual. Avamet

Bon dia, cel prou ras aquestes hores llevat d’alguns núvols sense massa importància. El vent encara ha bufat de manera moderada a forta aquesta nit amb ràfegues d’uns 70 km/h a Alcoi, Bunyol o Xixona. Les temperatures aquestes hores són prou agradables menys a l’interior nord on inclús són fredes amb algunes gelades puntuals.

PREVISIÓ

Hui tindrem un dia prou assolellat i on el vent anirà calmant durant el dia on encara bufe amb força. Demà de nou el vent està vegada de mestral podrà bufar amb força a l’extrem nord del territori amb ràfegues que podran superar els 100 km. A la mitat sud tindrem un dia prou assolellat, a la meitat nord tindrem més nuvolositat i esperem algunes pluges dèbils, sobretot de matí. Dissabte de nou calmara el vent a la meitat nord i esperem un dia prou assolellat. Les temperatures es mantindran els 3 dies prou agradables sobretot a les zones més litorals i centrals del territori.

A PARTIR DE DIUMENGE CANVIS

Situació sinòptica diumenge

A partir de diumenge canvia per complet la situació sinòptica de ponent que hem tingut les últimes setmanes. Un potent Anticicló que s’estirara des de la península fins al centre i nord-Europeu farà que ens entre més aire fred i entre un poc de vent marítim.

PREVISIÓ

A partir de diumenge amb el gir del vent a sud-est acumularem més nuvolositat sobretot com més al litoral que podran deixar algunes pluges dèbils. Per tant diumenge i dilluns esperem dies prou nuvolosos amb alguns ruixats sobretot quan mes al litoral i sobretot es notarà la notable baixada dels termòmetres.

TENDÈNCIA PRÒXIMA SETMANA

Molt pendents de les tendències dels models per veure com juguen amb aquest Anticicló que van mostrant des de fa dies per a la setmana que ve . A dia de hui el reforcen molt de cara a mitjans o últims de la pròxima setmana, reforçant el vent de llevant i aportant aire fred a casa nostra i el que podria fer que per fi parlàrem de pluges més importants al nostre territori.

Però com sempre dic són tendències que haurem de seguir dia a dia, ja que com heu vist les últimes setmanes al final ens hem quedat sense res, però aquesta vegada esperem que si ?????????????❄❄❄❄❄❄❄❄❄. Fins a la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB , SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando