Per Nando

10/02/2021

PREVISIÓ SETMANA I AVANÇ TENDÈNCIA ?????????

Meteo

Destacats
radar precipitació
Precipitacions. Font Avamet.

Nuvolositat abundant en algunes comarques i que a estes hores estan deixant precipitacions sobretot a l’interior de la mitat nord. Destaquem els 15 mm de Castellfabib ( Arroyo cerezo) les altres pluges ja són més inapreciables i no apleguen de moment als 5 mm.

Ràfegues de vent. Font Avamet
Avisos per vent. Aemet.

Ràfegues de vent que superen els 90 km/h a Benafigos, Nules o el Toro i moltes poblacions de la xarxa d’Avamet que superen els 80 km/h. Recordem que estem en avís groc tot el territori Valencià per ràfegues superiors als 80 km.

PREVISIÓ

Hui tindrem el cel amb nuvolositat abundant sobretot al matí amb el pas del front des de ponent que deixarà ruixats dèbils sobretot quant més a l’interior. El vent bufarà fort de ponent amb ràfegues que podran aplegar als 90/100 km.

A partir de demà lluirà més el sol i esperem pas de núvols decoratius. El vent calmara, però divendres podrà bufar de nou amb força de mestral a la província de Castelló. Les temperatures pujen demà i el divendres. Dissabte de nou tindrem un dia assolellat i baixaran un poc les temperatures màximes. Diumenge amb l’entrada de vent marítim podria acumular nuvolositat a la costa que podria deixar alguna gota al litoral de Castelló. Les temperatures encara baixarien més.

TENDÈNCIA PRÒXIMA SETMANA

Els primers dies de la pròxima setmana manarà l’anticicló a casa nostra mentre que la part més a l’est del continent Europeu es veurà afectada per una massa d’aire molt freda d’orige siberià i que deixarà nevades i temperatures molt gèlides.

Per tant de moment continuem sense veure canvis importants que ens porten la pluja i el fred d’hivern a casa nostra, haurem de continuar esperant. Fins a la nit

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB , SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando