Per Nando

10/02/2021

CANVIS A LA VISTA AMB L’ENTRADA DEL LLEVANT.??????????????

Meteo

Destacats
Vent km. Font Avamet

Bona nit, ràfegues de vent importants el dia de hui on destaquem els 121 km de Bunyol (alto gordo) els 106 de la Font de la Figuera (parc solar) o els 101 km d’Aiora o Benafigos. La tendència e que aquest vent comence amainar les pròximes hores.

Demà tindrem intervals de núvols que no esperem que deixen cap precipitació, les temperatures seran més que agradables i el vent bufarà fluix o moderat de ponent. El divendres podrà bufar amb força de mestral al nord de Castelló i les temperatures es mantindran.

CANVIS PER A DIUMENGE

A partir de diumenge tenim alguns canvis amb l’entrada de vent humit farà acumular més nuvolositat sobretot com més al litoral on no descartem ruixats fruit del vent humit. Les temperatures baixaran de manera notable a tot el territori Valencià després de deixar dies prou primaverals ens haurem d’abrigar de nou.

QUE PASSARÀ LA PRÒXIMA SETMANA ?

La setmana que ve i si no hi ha massa canvis sembla que manarà el llevant Anticiclònic, això farà que tinguem dies més frescos, més humits i amb més nuvolositat i sense descartar pluges a zones més litorals. I haurem d’estar pendents per veure que va fent aquest Anticicló i les Borrasques que es poden acostar a la península.

Aquesta és la tendència que veuen hui els models i que com sempre dic quan parlem de tendències sempre cal seguir-ho per vore com es desenvolupa, ahir els models eren més roïns i hui milloren perquè pareix que el ponent desapareix i només per això ja ens donen un respir. Ho seguirem, fins demà ?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB , SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando