Per Nando

9/02/2021

CONTINUEM AMB PONENT FORT.??????????

Meteo

Destacats
J. Prats. Benicolet.
Ràfegues vent km/h . Font Avamet

Bon dia, hui de nou mirant al cel i tenim nuvolositat abundant que arranca des de ponent. El vent també s’ha deixat notar aquesta nit amb ràfegues superiors als 100 km com és el cas del parc Solar de la Font de la Figuera o en Bunyol ( Alto gordo )

PREVISIÓ

Avisos Aemet per vent.

Hui i demà continuarem amb molta nuvolositat des de ponent i on de nou entre aquesta vesprada i demà mati tindrem risc de ruixats pel pas d’un front, el vent continuarà bufant amb força, però serà aquesta nit i demà mati quan ho puga fer amb més intensitat, les ràfegues podran superar els 90/100 km a bona part del territori tant per l’interior com per la costa. Aemet ens fica demà a tot el territori en avís groc per vent.

Dijous i divendres calma el vent de ponent I tindrem més sol, tan sols els divendres podríem tindre alguna gota pel nord del territori però coses molt puntuals. Les temperatures pujaran de manera moderada respecte a aquests dies.

Dissabte podria escapar-se alguna gota al nord de Castelló fruit de l’entrada de vent marítim. Diumenge de nou sembla que podria creuar un nou front des de ponent i que podria deixar alguns ruixats, però açò queda lluny i anirem veient-ho.

HI HAURÀ CANVIS AL FINAL?

Mirant les últimes eixides dels models podríem dir que la setmana que ve tindrem pocs canvis respecte a estes últimes setmanes i continuaria de nou la tendència de ponent. No vol quallar de moment res interessant cap a la nostra zona i els grans centres d’acció no se situen de manera favorable per a veure ploure o nevar al nostre territori. Continuarem esperant.

Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB , SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando