Per Nando

9/02/2021

CONTINUA EL VENT FORT. ACTUALITZEM TENDÈNCIES.????????????

Meteo

Destacats

Bona nit!!! Nuvolositat que guaita per l’oest amb algunes pluges dèbils de ponent que en general deixen poca aigua.

LES PRÒXIMES HORES EL PROTAGONISTA PER A VARIAR SERÀ EL VENT.

Ràfegues de fins a 130 km a Bunyol, prop dels 100 km a Xodos,Castellfabib o Olocau. I aemet demà ens posa en avís groc a tot el territori.

Demà serà un dia on el vent serà l’autèntic protagonista i on les ràfegues podran superar els 90/100 km a moltes localitats sobretot de l’interior. Tindrem nuvolositat que guaitara des de ponent i que podrà deixar algun ruixat dèbil com el dia de hui. Dijous per fi anirà calmant el vent.

HI HAN CANVIS?

A la vista no tenim canvis significatius i el que es veia per a la pròxima setmana es desfà completament i segurament podria tornar el ponent a casa nostra. El potent Anticiclò es situarà finalment molt a l’est Europeu fent despenjar una llengua d’aire molt fred als països de més al sud i est Europeu. Això és podrà traduir en una setmana sense canvis importants a casa nostra.Una situació que portem des de fa més d’una mesada i que no té ganes de canviar,però són tendències i esperem que vagen millorant a casa nostra almenys per veure ploure. Moltes gràcies i fins demà

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB , SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando