CONTINUA EL VENT FORT. ACTUALITZEM TENDÈNCIES.🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌦🌦🌦🌦🌦

Bona nit!!! Nuvolositat que guaita per l’oest amb algunes pluges dèbils de ponent que en general deixen poca aigua.

LES PRÒXIMES HORES EL PROTAGONISTA PER A VARIAR SERÀ EL VENT.

Ràfegues de fins a 130 km a Bunyol, prop dels 100 km a Xodos,Castellfabib o Olocau. I aemet demà ens posa en avís groc a tot el territori.

Demà serà un dia on el vent serà l’autèntic protagonista i on les ràfegues podran superar els 90/100 km a moltes localitats sobretot de l’interior. Tindrem nuvolositat que guaitara des de ponent i que podrà deixar algun ruixat dèbil com el dia de hui. Dijous per fi anirà calmant el vent.

HI HAN CANVIS?

A la vista no tenim canvis significatius i el que es veia per a la pròxima setmana es desfà completament i segurament podria tornar el ponent a casa nostra. El potent Anticiclò es situarà finalment molt a l’est Europeu fent despenjar una llengua d’aire molt fred als països de més al sud i est Europeu. Això és podrà traduir en una setmana sense canvis importants a casa nostra.Una situació que portem des de fa més d’una mesada i que no té ganes de canviar,però són tendències i esperem que vagen millorant a casa nostra almenys per veure ploure. Moltes gràcies i fins demà

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB , SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄🌦☁️🌧⛈

Comparteix
Anunci