Per Nando

8/02/2021

SEMBLA QUE LA BÈSTIA DEL EST AFECTARÀ A TOTA LA PART MES EST D’EUROPA. ❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Vent km /h. Font Avamet.
Pluja. Font Avamet.

Bona nit, dia ventós i amb molt de núvols, ràfegues que han superat els 80 km/h a molts observatoris com veieu a la taula de dalt de les diferents estacions d’Avamet. Algunes precipitacions de ponent que han deixat poca pluja, però així i tot han arreplegat els 15 mm a Castellfabib o els 8 mm a Bicorb.

Demà un dia molt paregut al de hui, amb molt de núvols i algunes pluges poc destacables com el dia de hui. El vent continuarà bufant entre moderat i fort, les temperatures es mantindran sense massa canvis.

ANIREM VIGILANT LES TENDÈNCIES A CASA NOSTRA.

Tots pendents de per on acabe ubicant-se l’anticicló la pròxima setmana i la seua potència. Si es situa on el Col·loca ara mateix el model Europeu podríem tindre una desfilada de borrasques molt més baixes de latitud que les passades setmanes i afectant més llocs del territori peninsular.

La bèstia de l’est que tant haureu sentit aquests dies sembla que el dia de hui no ens afectarà a nosaltres i serà tot l’est Europeu on patirien una Siberiana molt potent deixant nevades i temperatures molt gèlides.

De totes maneres queden molts dies i els models estan molt canviants i per tant anirem informant dia a dia. Demà mati actualitzem models. Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB , SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando