Per Nando

8/02/2021

PREVISIÓ SETMANA I TENDÈNCIA PRÒXIMA ??⛈???

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Radar pluja

Bon dia!!! Cel prou nuvolós en aquest moment i mirant el radar les pròximes hores creuarà una línia de pluja que se’ns acosta per l’oest peninsular.

Font Avamet

Ràfegues de vent que donen registres que són importants com els 124 km del parc solar de la Font de la Figuera o els 105 de Bunyol en l’alto gordo. Recordem que Aemet ens ha ficat en avís groc per ràfegues de vent superiors als 80 km/h.

PREVISIÓ

Tant hui com demà i dimecres el vent de ponent serà el protagonista de les 3 jornades, un vent que podrà superar els 100 km sobretot aquesta nit i el dimecres. Tindrem pas de fronts des de l’oest peninsular que deixaran ruixats de caràcter dèbil. Les temperatures es mantenen.

Dijous i divendres el vent de ponent ja no serà notícia i encalmara, les temperatures patiran un ascens i trobarem màximes de més de 20 °C de forma generalitzada. Divendres podria caure alguna gota al nord de Castelló.

TENDÈNCIA POTENT ANTICICLÒ

Mirant l’actualització dels últims models per on van ubicant l’anticicló que fa un parell de dies dèiem que podrien portar canvis per a la pròxima setmana, el dia de hui ,de nou, veuen que cap a la nostra zona els canvis podrien entrar de ponent, aleshores hui empitjoren els models per a veure inestabilitat al nostre territori a llarg termini. De totes maneres queden molts dies per anar seguint-ho. Fins a la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB , SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando