Per Nando

7/02/2021

AVISOS PER VENT ACTIVATS. ACTUALITZACIÓ TENDÈNCIES ???⛅❄?⛈?⛅❄?⛈?

Meteo

Destacats

Bona nit, avisos activats per a demà pel fort vent que bufarà a quasi tot el territori Valencià fins al pròxim dijous.

Demà ja es deixarà notar el vent de ponent amb ràfegues superiors als 80 km, esperem des de dilluns fins dimecres pas de fronts que podrien deixar ruixats irregulars a tot el territori però coses dèbils en la majoria dels casos.

BEN PENDENTS DE LES TENDÈNCIES A PARTIR DEL 15


El model Europeu és el que hui ho veu més clar,haurem d’anar veient com van evolucionant els models amb la posició d’un potent Anticicló de cara el pròxim cap de setmana, la seua ubicació final determinarà un canvi de patró atmosfèric que podria portar el llevant i la inestabilitat al nostre territori, segurament haureu sentit parlar de la bèstia de l’est, doncs no s’espanteu que ningú ve a menjar-nos, tan sols és una onada de fred de Sibèria que podria afectar Europa a partir del 15. Però hui l’Amèrica no ho veu tan clar i per tant demane seguiment com ho fem sempre des de Meteopoble. Segons on acabe ubicant-se l’anticicló podríem parlar de pluges i nevades o finalment que tornara el ponent a casa nostra.

Demà actualitzem,descanseu…..

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄


ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 O UN CORREU A: fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando