Per Nando

7/02/2021

ACTUALITZACIÓ TENDÈNCIA A CANVIS,ANTICICLÒ CENTRE-EUROPEU ❄❄❄❄❄❄❄???????????

Meteo

Destacats

Bon dia, a estes hores tenim una banda de núvols abundant que es desplaça de nord a sud del territori deixant algunes pluges dèbils a la província de Castelló.

PREVISIÓ:

Hui tindrem pas de núvols que podrien deixar alguna gota, però coses molt poc importants, a partir de la vesprada-nit el vent de ponent guanyarà força.

TRES DIES DE PONENT I FRONTS AMB PLUJA

Vent km/h

Tan demà, com dimarts i dimecres el vent serà el protagonista amb ràfegues que en alguns casos podrà superar els 80/100 km. Creuaran fronts de ponent que podran deixar ruixats entre dèbils i moderats, les temperatures a penes patiran canvis.

A partir de dijous el vent de ponent calmara, dijous podríem tindre un dia sense a penes nuvolositat. Divendres de nou podríem tindre més núvols amb algunes pluges al nord del territori. Temperatures sense a penes variacions o lleugerament més altes.

POSSIBLE TENDÈNCIA IMPORTANT PER A VEURE CANVIS

Ben pendents dels models per veure on van posicionant l’anticicló que sembla que agafara molta força de cara el pròxim cap de setmana I on es podria situar al centre d’Europa o sobre les Illes Britàniques. Des de allí podria arrossegar una irrupció molt freda des de la mateixa Sibèria i podrà afectar a bona part del continent Europeu, vigilant per veure si es confirma i de quina manera ens podria afectar el nostre territori.

Vorem la neu? Des de Meteopoble anirem informant i confirmant aquest possible canvi de tendència important,fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando