Per Nando

6/02/2021

LES TENDÈNCIES ES FIQUEN MOOOOLT INTERESSANTS ??????⛈⛈⛈???❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Precipitació hui. Font Avamet.

Bona nit,aquestes són les precipitacions del dia de hui al nostre territori, precipitacions que anit deixaven una estampa roja al nostre territori fruit de la pols en suspensió que venia del mateix Sàhara, ara amb el gir de vent a ponent aquesta pols en suspensió desapareix.

Demà en principi no esperem precipitacions o de donar-se serien coses molt locals, les temperatures es mantindran com el dia de hui i el vent de ponent tornarà a guanyar protagonisme a últimes hores.

Des de dilluns i fins al pròxim dijous el vent de ponent amb ràfegues entre 80/100 km serà l’autèntic protagonista, tindrem pas de nuvolós fruit de fronts que creuaran i que deixaran ruixats irregulars, les temperatures es mantindran sense a penes canvis.

TENDÈNCIA MOLT INTERESSANT

Molta atenció a la configuració que es pot donar a partir del pròxim cap de setmana, els models veuen un potent Anticicló de fins a 1040hpa que podria centrar-se entre Centre Europa i les Illes Britàniques I podria aportar vent humit de llevant amb més aire fred en altura i per tant inestabilitat a la façana Mediterrània i la possibilitat de neu.

Aquestes configuracions solen portar canvis molt importants a les nostres terres i per tant ho seguirem per si esta vegada torna a vindre la neu al territori Valencià. Demà mati de nou actualitzem.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando