Per Nando

5/02/2021

SEGUIM UN POSSIBLE CANVI DE TENDÈNCIA?☁️☁️☁️☁️☁️????????

Meteo

Destacats
Temperatura màxima. Font Avamet.

Cel molt nuvolós el que hem tingut durant tot el dia a bona part del territori Valencià i de moment així continua, les temperatures allà on ha estat núvol han baixat respecte ahir, però així i tot tenim localitats on han superat els 20 °C com Finestrat, la Vila Joiosa o Benidorm.

A partir d’esta nit el vent girarà a ponent i per tant demà no esperem un ambient tan humit com el de hui. Tindrem nuvolositat que creuarà des de l’oest el nostre territori i sense descartar que aquests núvol deixen alguna gota. Les temperatures es mantindran allà on hui ha lluït el sol i pujaran on demà veuran més el sol que hui.

VENT

Els pròxims dies seguirem amb núvols que podran deixar alguna gota, però el més important és el vent que a partir de dilluns i fins dijous podrà bufar amb força a bona part del territori Valencià.

LA TENDÈNCIA ALS MODELS ES TALLAR EL PONENT.

Segons les últimes actualitzacions dels models i de cara a finals de la pròxima setmana un Anticicló potent podria abraçar part del centre i oest d’Europa inclosa la península Ibèrica, això podria portar que el vent de llevant entrara al nostre territori amb més núvols i més fresca. Tendència que anirem seguint per si de cas poguera portar més canvis a llarg termini. Demà actualitzem els mapes, molt bona nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando