Per Nando

5/02/2021

PREVISIÓ CAP DE SETMANA I AVANÇ DE LA PRÒXIMA ????????????

Meteo

Destacats
Temperatura actual. Font Avamet

Bon dia, com cada dia peguem una miradeta al cel i tenim alguns núvols a la mitat nord i cel més ras al sud. Com veieu la nuvolositat té un desplaçament de sud a nord i això és el que farà entrar la pols en suspensió des d’Àfrica. Les temperatures mínimes no són massa fredes i se situen molt paregudes a les dels últims dies.

PREVISIÓ

HUI: Tindrem nuvolositat abundant que arrancarà des del sud i podrà tapar en alguns moments el cel. No descarte alguna gota a les zones litorals o prelitorals del sud del territori fruit de una mica de vent marítim. De vesprada-nit els núvols de ponent podran deixar alguns ruixats a les zones de més a l’interior del territori Valencià. Les temperatures es mantenen.

DEMA: Demà pas de núvols que podran deixar alguna gota sense més importància sobretot quan més a l’interior del nostre territori,temperatures sense massa canvis.

A partir de diumenge es reforçarà de nou el ponent que estarà bufant fins dimecres, sembla que els dies on pegara més fort serà entre dilluns i dimecres on hi haurà moments que podrà bufar amb ràfegues superiors als 100 km. Tindrem pas de núvols tots els dies i no descartem alguna gota sobretot quant més a l’interior. Serà dimarts quan ens creuarà un front més actiu que podrà deixar ruixats més generals, però que sense ser massa importants podrien ser inclús moderats. Les temperatures baixaran un poc el diumenge, però a partir de dimecres aniran clarament en ascens.

TORNA L’ANTICICLÓ

A partir de dijous clarament anirà imposant-se l’anticicló que farà que calme el vent i notarem un ascens en les temperatures que deixaran registres més que primaverals, pot ser i encara que no està confirmat que l’anticicló durarà poc i de nou les borrasques de ponent ens podrien afectar els dies veniders.

Tot açò anirem seguint-ho, perquè l’avorrició és màxima per als amants de la meteorològica com és el meu cas. Fins a la nit ?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando