Per Nando

4/02/2021

PREVISIÓ PROXIMS DIES I PRÒXIMA SETMANA.????????????

Meteo

Destacats
Temperatura actual. Font Avamet

Bon dia, estem ja a dijous i de nou mirem al cel i tenim una mica de nuvolositat que anirà desfilant tot el dia fruit del front que tenim sobre Portugal. Les temperatures de nou no són massa fredes quedant-se sobre uns 12 °C la més alta al litoral i entre 4 i 5 °C les més fredes de l’interior.

PREVISIÓ

Hui de nou un dia molt paregut al d’ahir, però amb baixada de les màximes entre 3 i 5 °C ,nuvolositat que en algun moment del dia pot ser abundant. Demà un dia molt paregut, però es pot registrar alguna gota molt dispersa fruit de l’acostament de la vaguada i l’entrada d’un poc de vent marítim.

El cap de setmana ens creua la vaguada, això farà créixer un poc la inestabilitat i es podran produir ruixats dispersos que no esperem que deixen grans quantitats d’aigua. El diumenge la baixada dels termòmetres serà més important i farà frescor quedant-se amb valors pròxims als 15 °C al litoral i per davall de 10 °C a zones de més a l’interior, no descarte que diumenge es poguera veure alguna volva de neu a les muntanyes de l’interior de Castelló. El ponent de nou arrancarà, però bufarà de forma moderada.

El dilluns i dimarts tindrem de nou pas de núvols des de l’interior amb possibilitat que puguen deixar alguna gota. El vent de ponent podrà bufar amb ràfegues entre moderades i fortes a l’interior del territori. Les temperatures es mantindran com els valors del cap de setmana.

RESTA DE LA PRÒXIMA SETMANA

Situació sinòptica.

La resta de la pròxima setmana continuarem amb règim de vent de ponent i on el dimecres puga ser el dia on més fort bufe. Continuarà la desfilada de núvols des de ponent que podran deixar alguna gota però poca cosa. Les temperatures a partir de dimecres pugen deixant valors poc acordes per a Febrer.

I eixa és la tendència dels models, ponent i poca pluja per moment la primera quinzena, anirem veient la segona part del febrer per veure si s’anima per ací i ens dona més moviment o per contra continuem amb desfilada de borrasques pel nord peninsular. Fins a la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando