Per Nando

4/02/2021

DEMÀ MÉS NUVOLS. ACTUALITZACIÓ MODELS.??????????????

Meteo

Destacats
Temerperatura màxima. Font Avamet

Bona nit, temperatures que hui han baixat uns 3 °C respecte ahir de forma generalitzada, però encara han mesurat els quasi 23° C Alcoi.

Demà tindrem més nuvolositat a causa d’una mica de vent marítim que pot entrar, ja de cara la vesprada-nit el vent rolara de nou a ponent i no es descarta alguna gota per les zones de més a l’interior de València i Castelló. Les temperatures seran molt paregudes a les de hui.

ACTUALITZACIÓ I TENDÈNCIA MODELS

De nou a partir de dissabte entra en joc el ponent que sobretot el pròxim dilluns i dimecres podria bufar molt fort, amb ràfegues superiors als 100 km a bona part del territori Valencià. Tindrem pas de fronts amb alguns ruixats sense importància.

Ja de cara el pròxim cap de setmana podria encalmar el vent de ponent amb l’entrada de l’anticicló, però sembla que per a poc de temps perquè de nou les Borrasques Atlàntiques guaitarien per l’oest peninsular.

Com veieu tendències no massa bones per a les nostres terres, demà actualitzaré models i mapes de símbols, descanseu……?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando