Per Nando

3/02/2021

PREVISIÓ ACTUALITZADA,LA PRÒXIMA SETMANA S’EN VOLAREM????????????

Meteo

Destacats
Temperatura actual. Font Avamet

Bon dia, hui tenim més nuvolositat que el dia d’ahir, però no serà nuvolositat massa compacta i per tant no esperem pluges al nostre territori. Temperatures actuals agradables per a estar a un mes de Febrer, llevat de les zones més interiors i del nord les temperatures estan entre els 10/15 °C a la majoria d’observatoris.

PREVISIÓ

Hui serà el dia més calorós de la setmana amb valors que podran estar entre els 20/25 °C de forma generalitzada al territori Valencià, demà de nou baixarien de 3 a 5 °C a la majoria d’observatoris. Esperem des de hui fins divendres pas de núvols sense a penes conseqüències.

DISSABTE CANVI D’ORATGE

Vaguada que creuarà el dissabte

El dissabte ens creuarà un front de ponent que a cada actualització dels models li fiquen més poca xixa. Per tant al ser de ponent tan sols esperem alguns ruixats dèbils quant més a l’interior. Diumenge encara quedaran restes d’inestabilitat i que podrien deixar alguna gota residual i es podria veure alguna volva de neu a les zones més altes de l’interior de Castelló. Les temperatures entre dissabte i diumenge patiran una baixada notable on difícilment el diumenge els valors màxims superaran els 15 °C a la costa i per l’interior serà un dia fred. El vent de ponent començarà a moure de manera moderada.

Dilluns el pas d’un nou front podrà deixar alguns ruixats, però de nou el més important serà el vent de ponent que bufarà amb ràfegues fortes. Les temperatures tornaran a pujar.

TOTA LA PRÒXIMA SETMANA AMB PONENT.

La pròxima setmana el vent tornarà a bufar de valent i tindrem dies que bufarà amb molta força a causa de les successives borrasques que aniran creuant el nord peninsular i que ací ens portarà molt de vent i fronts desgastats de ponent amb ruixats dèbils.

Aquesta situació sembla que s’allargarà tota la primera quinzena de Febrer i anirem veient que passa amb la segona part d’aquest més que és anomenant boig.

Fins la nit, amb nova actualització de les tendències ?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando