Per Nando

2/02/2021

DESFILADA DE BORRASQUES A PARTIR DEL CAP DE SETMANA.????????????

Meteo

Destacats

Bona nit!!!! Tal com he avançat aquest matí a partir de dissabte tindrem un canvi d’oratge amb el pas d’una borrasca que ens portarà ponent i algunes pluges moderades. Doncs eixa serà la tendència també per a la pròxima setmana, amb desfilada de borrasques pel nord peninsular que ací ens portaran bona cosa de vent i fronts de pluja poc considerables.

Dir-vos també que la Candelaria hui ha rist i per tant l’hivern hauria de continuar viu. Si és així ho veurem aquest mes de Febrer que de moment no te pinta de ser massa fred. De totes maneres ho seguirem…… Demà actualització dels models i mapes de símbols, fins demà ??????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando