Per Nando

2/02/2021

CANVI D’ORATGE. ES CONFIRMA EL PONENT FORT I FRESC PRÒXIMA SETMANA ??????❄❄❄????

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Vent km. Font Avamet.

Bon dia, com cada dia mirem al cel i a penes tenim algun núvol de tipus alt sense més conseqüències, aquesta nit encara hem tingut ràfegues entre moderades a fortes del nostre territori entre 60/80 km/h i destacant els 90 km de Bunyol en l’alto gordo. Dir que continuem en avís groc fins a les 12 h a l’interior sud de València però que estes hores la tendència és a encalmar el vent.

PREVISIÓ

Hui cels assolellats amb alguna ratxa moderada de vent, però que tendirà a parar al llarg del dia. Les temperatures continuaran suaus i amb màximes que estaran entre els 20/25 °C a les zones centrals i litorals del territori Valencià.

Des de demà i fins divendres tindrem pas de núvols des de l’oest i que podran enteranyinar el cel. Aquestos núvols seran fruit d’una borrasca sobre les britàniques i que portarà una vaguada associada i quedarà estancada uns dies a l’Atlàntic. Les temperatures demà pujaran a tot el territori amb valors màxims prop dels 25 °C a les zones més litorals i centrals, però a partir de dijous baixen i les màximes quedaran entre els 18-20 °C de màxima.

CANVI D’ORATGE PER AL CAP DE SETMANA.????❄❄

El cap de setmana ens creuarà la vaguada amb una borrasca pel centre de la península i que anirà desplaçant-se cap al nord peninsular eixint per la zona de França.

Dissabte esperem un dia prou núvol, tindrem ruixats que podran ser moderats fruit del front que ens creuarà des de ponent, les temperatures màximes baixaran de manera notable sobretot de cara a últimes hores quan ens afecte la massa d’aire més gelada. El vent de ponent començarà a moure amb ràfegues moderades.

Diumenge tindrem un dia amb nuvolositat abundant que podran deixar alguns ruixats a l’interior nord del territori i que podrien ser de neu a zones muntanyoses de la província de Castelló. Les temperatures màximes baixaran i el vent de nou començarà a guanyar protagonisme.

ES CONFIRMA EL PONENT FORT LA PRÒXIMA SETMANA

Es confirma la continuació de la zonal ( ponent) per a la pròxima setmana i que farà que circulen les borrasques molt al nord peninsular i que ací portaran vent fort i fresc de ponent i fronts que creuaran d’oest a est deixant alguns ruixats arreu del territori.

Per tant ara mateix no es veu cap situació que poguera portar la pluja generalitzada i generosa al nostre territori ni tampoc la neu. A excepció de Filomena estem tenint un hivern amb predomini del ponent que porta pluja a quasi tota la península menys ací, vorem si canvia ??????. Fins a la nit….

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando