Per Nando

1/02/2021

PREVISIÓ I CANVI D’ORATGE IMPORTANT.???❄❄❄❄?????

Meteo

Destacats
Satèl·lit

Bon dia!!! Mirem el satèl·lit i hui un dia de nou lliure de núvols i així continuarà tota la jornada. Alguns núvols decoratius sense més importància es poden veure al llarg del dia.

Vent km . Font Avamet
Avisos d’Aemet.

El vent continua sent protagonista amb ràfegues fins als 137 km al parc solar de la Font de la Figuera o vora 120 km a Alcoi, Xodos,Aiora o la Jana. Continuem amb avisos activats durant la jornada per ràfegues superiors als 100 km.

PREVISIÓ

Hui tindrem un dia assolellat, però el vent continuarà bufant fort amb ràfegues superiors als 100 km a quasi tot l’interior del territori Valencià, el sud d’Alacant sembla que és on pegara menys. Les temperatures pugen un poc el valor màxim on podran estar prop del 24 °C a punts del litoral. Demà encalmara el vent i de nou lliura el sol i les temperatures es mantindran prou suaus.

Tant dimecres, com dijous i divendres tindrem més nuvolositat a causa d’una borrasca que guaitara per l’oest peninsular i afavorira que ens creue la nuvolositat sense precipitacions. Les temperatures es mantindran suaus.

CANVI D’ORATGE IMPORTANT CAP DE SETMANA

Situació sinòptica cap de setmana

A partir del dissabte canvia de manera important l’oratge amb el pas de la Borrasca pel centre peninsular, encara que no és una situació idònia el trajecte de la depressió, farà baixar les temperatures, el cel estarà prou nuvolós amb ruixats dispersos que poden ser localment moderats.

TENDÈNCIA MODELS PRÒXIMA SETMANA.

MODEL AMERICÀ

MODEL EUROPEU

Diferència brutal en la tendència dels 2 models més fiables per a la pròxima setmana, mentre el model Americà aposta per una configuració que podria portar el fred i la inestabilitat al territori Valencià, el model Europeu aposta per una configuració de ponent fort i fresc al nostre territori.

Per tant l’oratge d’aquesta setmana està prou clar, però el de la pròxima no, però des de Meteopoble anirem veient i informant a mesura que vagen actualitzant els models. A la nit més info…?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando