Per Nando

31/01/2021

VENT FORT,PREVISIÓ I TENDÈNCIES PROXIMS DIES ☀️⛅?☁️??⛅❄⛈?

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Ràfegues vent. Font Avamet

Bon dia!!! Com cada dia mirem al cel i hui ens alcem sense a penes nuvolositat però de nou amb el vent bufant amb força. Tenim ràfegues de 120 km a la Font de la Figuera, els 100 km a Culla, Alcoi,Xert o Bunyol i entre 80/90 km a bona part del territori Valencià.

Avís Vent.

De nou el vent continuarà bufant amb força i Aemet ens manté en avís groc i taronja per ràfegues superiors inclús als 100 km. Molta cura amb els incendis perquè ahir es van detectar 4 focus a la Vall d’Albaida i ens fa pensar que varen ser intencionats.

PREVISIÓ

Tant hui com demà l’autèntic protagonista serà el vent que bufarà fort amb ràfegues que podran superar els 100 km sobretot a les zones de l’interior del territori Valencià, molta precaució!!! Tindrem pas de núvols que si no hi han sorpreses no espere que deixen cap precipitació, demà el sol lluirà amb més força i les temperatures pujaran un poc sobretot a la costa on podrien aplegar als 22-24 °C.

Dimarts encara tindrem ràfegues moderades de ponent, però anirà amainant durant el dia, el sol lluirà pràcticament a tot el territori i les temperatures pujaran un poc amb màximes entre 22-24 °C de forma generalitzada a les zones més centrals i litorals. A partir de dimecres i dijous tindrem més nuvolositat fruit d’una Borrasca que tindrem a l’oest peninsular que de moment no ens afectarà, no espere que deixe precipitació, de nou les temperatures seran suaus inclús càlides per a l’època.

ACTUALITZACIÓ TENDÈNCIES LLARG TERMINI

De moment sembla que el pròxim cap de setmana baixarien de forma acusada les temperatures i deixant un ambient fred, finalment el recorregut de la Borrasca no serà el més adequat per als nostres interessos i podrà deixar algunes pluges, però res important, de moment no estarem parlant de cap temporal.

I la tendència a llarg termini per a veure canvis en forma de pluja i neu es trenca per complet almenys la primera quinzena de Febrer, els models fulminen la possible formació del ‘Anticiclò Britànic i seguiríem amb règim de ponent la pròxima setmana i l’altra.

En resum de moment i com veig els models el dia de hui l’opció a canvis a llarg termini es trenca i no veig cap temporal de pluja i neu al nostre territori. Esperem que canvien de nou…..???Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando