Per Nando

31/01/2021

FARTS DEL VENT? DEMÀ DE NOU AVISOS ACTIVATS ??????????

Meteo

Destacats
Vent km/h. Font Avamet

Dia de nou ventós amb ràfegues pròximes als 120 km a poblacions com Benafigos, la Font de la Figuera, Xodos o Rosell.

Demà continuem amb avisos activats per vent on de nou les ràfegues podran superar els 100 km a quasi tot l’interior de València i Castelló, un vent que pareix que per fi tendirà amainar el dimarts. La setmana que comença demà es presenta prou càlida i assolellada. Però amb canvis de cara al cap de setmana.

ALGUNS CANVIS IMPORTANTS PER AL CAP DE SETMANA

Encara que en un principi pensava que vindria una situació més inestable, sembla que la Borrasca tindrà en principi un recorregut poc favorable per al nostre territori el pròxim cap de setmana, així i tot tindrem un canvi important de cara a dissabte i diumenge amb baixada important dels termòmetres i ruixats arreu del territori Valencià.

Anirem seguint també les tendències per a la segona setmana de febrer perquè insinuen que podria tornar de nou el ponent, però els models estan molt variables i esperem que no es confirme. Fins demà penya ?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando