Per Nando

30/01/2021

VENT FORT. ACTUALITZACIÓ TENDÈNCIA PRÒXIMA SETMANA ❄❄❄❄⛅⛅⛅?????

Meteo

Destacats
Ràfegues vent. Font Avamet
Pluja. Font Avamet

Bona nit, ràfegues de vent superiors als 90/100 km a molts observatoris del territori Valencià, vent que continuarà demà i despus demà i tendirà a amainar de cara el pròxim dimarts. Molta precaució. També tenim algunes nuvolades que han crescut esta vesprada, però que han deixat registres molt discrets de precipitació sobretot del nord del territori.

L’ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ DELS MODELS NO M’AGRADA.

EUROPEU

AMERICÀ

Vistes les últimes actualitzacions dels models cada vegada m’agraden menys. Es veu un canvi d’oratge de cara a últims de la pròxima setmana amb més fred, però la ubicació d’un Anticicló sobre les Britàniques o Centre Europa ja no es veu tan clara i per tant ara no estic tan confiat en el fet que puga aplegar la inestabilitat a la nostra zona. Tot dependrà també de per on passe la borrasca el pròxim divendres/dissabte perquè no està gens clar. El model Europeu la creua pel sud el que sí que portaria algunes pluges al nostre territori, per contra el model Americà la passa pel centre, un mal lloc per als nostres interessos.

Per tant i encara que les últimes actualitzacions no m’agrada l’evolució dels models tot açò encara pot canviar i millorar perquè estem parlant encara de tendència i de models a llarg termini, i el que ara veig negre demà pot ser blanc altra vegada, sabeu que sempre informe del que veig i pense. Fins demà ?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando