Per Nando

30/01/2021

PREVISIÓ VENT I CANVI MOLT IMPORTANT D’ORATGE PRÒXIMA SETMANA ❄❄❄❄❄❄???????⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Satèl·lit
previsió vent.
Avisos vent

Bon dia!!! Cels més nuvolosos que els dies anteriors, però hui i els pròxims dos dies l’autèntic protagonista serà el vent de ponent que bufarà amb força a tot el territori. Avisos activats per ràfegues superiors als 90 km/h.

PREVISIÓ

Tant hui, com demà i com el dilluns, els mapes de símbols ho mostren clar que el vent serà l’autèntic protagonista de les 3 jornades, un vent que bufarà fort a tot el territori I que podrà superar els 90/100 km/h sobretot a l’interior de les tres províncies. Hui no descartem que puga caure alguna gota sense més importància a zones de l’interior de València i Castelló. Demà i despus demà la nuvolositat també serà abundant però sense precipitació. Les temperatures baixen de manera notable respecte ahir, però com venim d’uns dies de calor el que farà és suavitzar l’ambient sense fer fred.

DIMARTS I DIMECRES

Dimarts encalmara el vent i el sol serà el protagonista, però el dimecres la nuvolositat serà més abundant a causa dels possibles canvis que començaran a l’atmosfera amb eixe possible canvi de patró atmosfèric. Les temperatures de moment seran prou suaus i podran superar els 20 °C de màxima.

A FINALS DE SETMANA ELS MODELS VEUEN FRED I VOREM SI PLUJA I NEU…❄❄????⛈⛈❄❄??⛈

A partir del pròxim dijous canvia la situació meteorològica amb un potent Anticicló de fins a 1040 hectopascals que podrà assentar-se sobre les illes Britàniques, això més un embossament d’aire fred sobre la península que a uns 5000 metres d’altura tindrà una temperatura d’uns -26/-30 °C complicara l’oratge a bona part de la península i farà baixar de manera generalitzada les temperatures portant de nou l’hivern.

COM ENS AFECTARÀ AL TERRITORI VALENCIÀ?

De moment i quan falten tants dies és molt difícil saber com afectarà aquest canvi de patró atmosfèric al nostre territori, les peces es mouen d’una manera idònia per veure ploure o nevar al nostre territori cap a finals de la pròxima setmana, però tot dependrà del recorregut final de l’embossament i de les possibles borrasques o inclús la possibilitat que l’anticicló s’estirara més aportant vents humits de gregal.

Tot açò ho  aniré esbrinant els pròxims dies però avise que donat que queda encara molts dies açò encara pot variar de manera considerable , així que seguiu-me. A partir de hui I a causa de la jornada laboral les noves actualitzacions de Meteopoble durant la nit es faran a partir de les 22 h. Disculpeu-me i fins a la nit ?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando